News

Loading...

Ahad, 24 Ogos 2008

Zero no Tsukaima & Suzumiya Haruhi

Ok, aku dah lama encode 2 title ni. Pastu print dan wat macam buku. Baru ada feeling nak baca :D

Sesape kat luar tu malas nak edit bikin buku korang leh down link kat bawah ni tapi time nak print kena pandai setting sikit supaya seragam kedudukan teks dia.

Eh jangan lupa format kertas dia saiz B5 dan bukan A4.

Link :

Suzumiya Haruhi
volume 1
volume 2
volume 3
volume 4
volume 5
volume 6
volume 7
volume 8
volume 9

Zero no Tsukaima
volume 1
volume 2
volume 3
volume 4

Isnin, 18 Ogos 2008

Toradora!

Ok, kita mulakan ngan Toradora! oleh Yuyuko Takemiya.
Yang pasti novel ni memang lawak.
Bahasa inggeris aje la yang ada wat masa ni.
B. Melayu? Korang la bikin sendiri :D

Klik aje kat cover novel bawah ni.



Nak Senang Kerja

Peh, lama gak aku tak setelkan blog ni. Hmm... papepun aku ambil keputusan nak mempermudahkan lagi korang nak baca. Jadi aku encode novel kat baka-tsuki ni jadikan format Microsoft Word. Pastu korang tinggal muat turun aje dan baca. Kan senang eh :D

Rabu, 30 Julai 2008

Soft Novel Translation

Web ni aku jadikan khas untuk keluaran baka-tsuki :D